Urmareste online/ Watch online:   vodly.to (former 1channel)
IMDB:   click
Limba: engleza / English
  
Urmareste filmul cu subtitrare in limba romana aici: http://www.topvideohd.com/compulsion-2013-online-subtitrat-romana/
  
Subiect: Un thriller psihologic care le prezinta pe Heather Graham si Carrie-Anne Moss, doua femei care locuiesc in apartamente plasate unul vizavi de celalalt. Ambele sufera de tulburari obsesive si traiesc in lumi usor deformate conform propriilor lor perceptii. Filmul abunda in imagini de produse culinare si arta de a gati, asociate cu bucuria senzuala si explorarea intimitatii dintre cele doua personaje. Cele doua femei se confrunta intr-o batalie a vointelor, una luptand sa isi sustina propriile iluzii despre o viata de succes in care senzualitatea este pe primul plan, si cealalta retragandu-se mereu in propriul trecut intunecat.



 The lives of two female neighbors intersect when their individual obsessions begin to unravel.

Urmareste online/ Watch online:   youtube
IMDB:   click
Limba: chineza, engleza / Chinese, English
   
Subiect:Anii '40, China. Foon scapa de o casatorie aranjata cu ajutorul lui Wan, sotia generoasa a proprietarului unei fabrici de matase. Cele doua femei devin bune prietene, si relatia lor se intareste dupa ce Wan isi paraseste sotul abuziv. Foon se indragosteste de Shing, cu care ramane insarcinata, iar incercarea ei de a avorta ii e aproape fatala. Wan o salveaza si relatia lor se schimba in dragoste, dar soarta are alte planuri pentru cele doua femei.

Foon escapes an arranged marriage by walking the road of a Ji Sor. After an affair with Shing, she becomes pregnant. An attempted abortion nearly costs Foon her life. Wan, the young owner of a silk factory, rescues her. Wan and Foon share their romances, reflecting the experience of women during the 40's.
Urmareste online/ Watch online:   vodly.to (former 1channel)
IMDB:   click
Limba: franceza / French
Subiect: Gwen, o adolescenta, locuieste intr-un mic oras langa mare. Cea mai buna prietena a ei e Lise, o fata care vine sa isi petreaca vacanta de vara in fiecare an, cu familia, in orasul in care locuieste Gwen. Dar anul acesta lucrurile sunt diferite; la inceput se pare ca Gwen nu va veni deloc, si cand soseste in cele din urma, e clar ca Gwen s-a maturizat mult mai repede ca prietena ei.

Gwen is a teenager living in a small coastal town. Lise is her best friend, a city girl who comes every year with her family to spend the summer. This year things are different though; at first Lise might not come at all, and when she does it is obvious that Gwen grew up faster than she did.