Urmareste online/ Watch online:   gooddrama.net / dailymotion.com
IMDB:   click
Limba:chineza / Mandarin

Subiect: Un film despre o adolescenta din Taiwan, despre baiatul care poate ca ii place si despre fata pe care poate ca o iubeste.

An is-she-or-isn't-she gay comedy focused on a Taiwanese teen, the boy she might like, and the girl she may love. 
Urmareste online/ Watch online:   vodly.to (former 1channel) / zmovie.tw
IMDB:   click
Limba: germana/German

Subiect: Melanie o intalneste pe Jenny. Dar Jenny crede ca Melanie este Miguel. Melanie este o tanara care arata, se imbraca si se comporta ca un baiat, si nu de putine ori lumea o confunda cu unul. La fel ca tanara Jenny, care se indragosteste de ea, fiind sigura ca este un baiat.

Melanie meets Jenny and falls in love. But Jenny thinks she's met Miguel. 
Urmareste online/ Watch online:   youtube
IMDB:   click
Limba: germana/ German

Subiect: Filmul prezinta un cuplu casatorit, amandoi sunt ofiteri de politie. Casnicia lor nu merge prea bine - e exact momentul cand in viata lor apare o alta femeie, pe care sotia o intalneste la locul de munca si de care se simte foarte atrasa. Dar sotul ei e noul partener al acestei femei misterioase, si lucrurile se complica.

The movie is about a married couple, both are police officers and they're not very happy with their marriage. The wife meets a mysterious woman at work and she's very attracted to her. But the husband is the new partner of this mysterious woman, so it leads to complications and sex.
Urmareste online/ Watch online:   vodly.to (former 1channel)
IMDB:   click
Limba: engleza / English
Subiect: Abby e o femeie de 40 şi ceva de ani care primeşte o lovitură în cap cu o minge de baseball în timpul unui meci în care joacă fiul ei. În urma contuziei, ea îşi dă seama că nu mai poate continua cu aceeaşi viaţă. Nu mai poate fi doar o soţie casnică, grijulie cu copiii şi gospodină în casă. Are nevoie de mai mult de-atât aşa că o inventează pe Eleanor şi începe să practice prostituţia în timpul zilei, când familia ei nu e acasă. Nu e vorba de orice fel de prostituţie, ci de una de lux şi care presupune doar partide de sex cu alte femei. Într-o zi îşi dă seama că Sam, noua ei clientă, e din oraşul în care s-a născut, iar asta i-ar putea pune în pericol marele secret şi viaţa dublă pe care o duce. http://www.cinemarx.ro/filme/Concussion-Concussion-2488071.html

After a blow to the head, Abby decides she can't do it anymore. Her life just can't be only about the house, the kids and the wife. She needs more: she needs to be Eleanor.